LDNIO Nočna luč s senzorjem Y1 0,5W 3500K [051398]

Code: 35230
9.99 € –20 % 7.99 € / Kos 6.55 € excl. VAT
Trenutno ni na voljo
The item has been sold out…

Nočna luč vam bo zagotovila prijetno osvetlitev z barvno temperaturo 3500K, katere svetlost lahko uravnavate. Vgrajen ima tudi senzor svetlobe, ki samodejno prilagaja delovanje okoliškim razmeram. Poleg tega naprava zagotavlja nizko porabo energije in se ponaša z elegantnim dizajnom.

Enostavno jo vklopite in svetilka vam bo spontano zagotovila osvetlitev, ko se bo začelo mračiti. Ko se prostor razsvetli, se naprava izklopi. Tako ste lahko prepričani, da je luč prižgana, ko jo resnično potrebujete.

Detailed information

Product detailed description

Sveti pod kotom 120° in oddaja svetlobo v območju 360°, zato je varna za vaš vid in ne utruja oči. Svetlost osvetlitve je mogoče prilagoditi. Nočna svetilka si zapomni zadnje uporabljene nastavitve (v samodejnem načinu) in jih obnovi ob naslednjem vklopu. Svetilka omogoča tudi postopno zatemnitev ali ojačitev svetlobe.

Je izjemno kompaktna in enostavna za uporabo. Preprosto jo priključite v stensko vtičnico in z vgrajenim gumbom nastavite želene funkcije. Naprava je tudi zelo trpežna in odporna proti obrabi - njeno ohišje je izdelano iz trpežne negorljive plastike. Svetilko odlikuje tudi presenetljivo nizka poraba energije

Additional parameters

Category: Oprema
Warranty: 2 leti
Barva svetlobe:: topla bela 3500K
Barva telesa: Bela
Moč (W): 0,5W
Vhodna napetost: 100-240 V ~50/60 Hz 0,1 A max.
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field: